До Кропивницького приїдуть відомі гумористи

Жовтень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

17 жовтня в Кіровоградській обласній філармонії гарний настрій даруватимуть Сергій Притула та гумористичне шоу «Вар’яти».

Початок грандіозного заходу о 19:00.

Гумористичне шоу “Вар’яти” в листопаді розпочне свою телевізійну історію. А вже зараз хлопці вирушають у свій осінній тур містами України. Черкаси, Кропивницький, Кривий Ріг, Запоріжжя, Одеса, Херсон – саме в жовтні глядачи цих міст зможуть побачити нову програму від Вар’яти-шоу. Програма шоу оновлюється кожного місяця і другий раз в одному й тому ж місті не повторюється.

Вар’яти – це єдине в країні гастролююче україномовне шоу. За шість років існування хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках.
Гумор Вар’яти-шоу зрозумілий кожному. Стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим – більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя. Тому це шоу по-справжньому можна назвати народним.

Вар’яти – це шість артистів на чолі з Сергієм Притулою. Протягом 2 годин вони тримають зал, не даючи ані на мить розслабитись. “В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт”, - говорить про шоу Сергій Притула.

Нещодавно закінчились зйомки першого сезону телеверсії шоу. Для багатьох артистів це були найперші зйомки в житті. Вони справили незабутнє враження на усіх, тому, впевнені, незабаром побачимо нові номери від Вар’ятів – тепер і про знімальний процес. До речі, вже на початку листопада на Новому каналі можна буде побачити результати їх телевізійної творчості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool