До Кіровоградської ОДПІ 61 відсоток звітності з ЄСВ направляється в електронному вигляді

Грудень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

За листопад 2013 року Кіровоградські платники подали 5,6 тисяч звітів з ЄСВ, з яких 3,4 тисячі – в електронному вигляді. Про це наголосила заступник начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олена Холоденко.

Територіальні органи Міністерства доходів і зборів більше двох місяців здійснюють прийом звітності, взяття та зняття з обліку платників єдиного соціального внеску. Всі процедури проходять швидко та без ускладнень. Оперативності додають ще й електронні сервіси. Адже суб'єкти господарювання мають можливість подати звітність в електронному вигляді за допомогою програмного забезпечення та ключів електронного цифрового підпису, які можна безкоштовно отримати, звернувшись до Акредитованого центру сертифікації ключів при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області за адресою: вул. В.Перспективна, 55.
Отримати інформацію щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування та надання звітності про суми нарахованого ЄСВ можна у Центрі обслуговування платників податків Кіровоградської ОДПІ.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool