До фіскальних органів Кіровоградщини надійшло 317 листів від громадян

Листопад 11, 2015 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

З початку року до органів ГУ ДФС Кіровоградської області надійшло 317 письмових звернень громадян, з них: 297 заяв, 17 пропозицій та 3 скарги.

Відповіді на звернення надані своєчасно та в терміни, передбачені законодавством.

Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються переважно адміністрування податків (31,9%), інформування про ухилення від сплати податків (12,0%), роз’яснення з різних питань податкового законодавства (11,0%) та проведення контрольно-перевірочних заходів (13,6%).

Окрім письмового спілкування також існує практика проведення особистих прийомів громадян посадовими особами. Так, у січні – жовтні 2015 року було проведено 447 прийомів за зверненнями громадян.

Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків, заповнення та подачі звітності та оподаткування ЄСВ.

Нагадуємо, що 28.10.2015 набрала чинності стаття 5 Закону України від 02.10.1996 №393/96-ВР «Про звернення громадян» у редакції Закону України від 02.07.2015 №577-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції».

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool