До Державного бюджету платниками військового збору сплачено понад 82 млн. гривень

Грудень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

З початку 2016 року до Державного бюджету, від платників Кіровоградської ОДПІ, надійшло 82,4млн.грн. військового збору.

Надходження в поточному році в порівнянні з минулим роком збільшено на 18,2млн.грн. - повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.

Разом з тим, Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує, що виплата заробітної плати в «конвертах» - це поширений спосіб ухилення від сплати податків. Для держави - не надходження належних платежів у бюджет, а для працівників – в подальшому низький рівень пенсій та інших соціальних гарантій.

Не варто забувати, що виплата заробітної плати без сплати встановлених податків і зборів є грубим порушенням законодавства України і підпадає під адміністративну та кримінальну відповідальність.

Кіровоградська ОДПІ

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool