До бюджету міста Кіровограда надійшло майже 400 млн. грн.

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

“Незважаючи на ситуацію, яка склалася в країні, можна сказати про позитивні тенденції до збільшення надходжень до місцевого бюджету від платників податків міста Кіровограда.

За січень-серпень поточного року до місцевого бюджету Кіровограда надійшло 399294,5 тис.грн., що на 4,9 відс. більше надходжень відповідного періоду 2013 року” - про це повідомила в.о. начальника Кіровоградської ОДПІ Лілія Анатоліївна Старунська.
Найбільшу питому вагу (75,9 відс.) в надходженнях до місцевого бюджету займає податок на доходи фізичних осіб – 302902,2 тис.грн., що на 18106,6 тис.грн. більше аналогічного періоду минулого року.
Збільшення доходів місцевих бюджетів за рахунок податкових надходжень є результатом створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, зазначила Лілія Анатоліївна.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool