До бюджету Кіровоградщини надійшло 64,4 млн. грн. єдиного податку

Травень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

З початку року суб'єкти господарювання - юридичні та фізичні особи, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили 64,4 млн. грн. єдиного податку. У порівнянні з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла майже на 24,3 млн. гривень або на 60,6 відсотків.

Єдиного податку з юридичних осіб третьої групи надійшло близько 7,5 млн. грн., від четвертої групи платників надійшло 20,8 млн. грн., фізичні особи - підприємці спрямували до бюджету 36,1 млн.грн.
Як зазначають фахівці Головного управління ДФС у Кіровоградській області, значне зростання надходжень від суб’єктів господарювання на спрощеній системі оподаткування відбувається на фоні зниження податкового навантаження для цієї категорії платників.
Нагадаємо, ставки єдиного податку для підприємців першої та другої групи залишились на рівні минулого року, а для «єдинщиків» третьої групи, яка об’єднала в себе всі інші групи, ставка знизилась з 5% до 4% доходу за умови включення ПДВ до складу єдиного податку та з 3 % до 2 % доходу за умови окремої сплати ПДВ.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool