До 1 квітня посадові особи місцевого самоврядування мають прозвітувати про доходи

Лютий 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 1

31 березня 2012 року визначено останнім днем здачі декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру для посадових осіб місцевого самоврядування. А податкову декларацію вони мають подати до 1 травня 2012 року.

22 лютого у Кіровоградській міській раді відбулося апаратне навчання посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів міської ради, яке провели керуюча спрвами міськвиконкому Лідія Єльчанінова, начальник юридичного відділу Олег Колюка та начальник відділу кадрової роботи Світлана Балакірєва.

Під час навчання службовці ознайомилися з особливостями заповнення декларацій, порядком зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації та відповідальністю за несвоєчасно здані декларації, або недостовірно вказану в них інформацію.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool