Днями на Кіровоградщину завітають тренери Українського центру порозуміння

Листопад 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

З 3 по 6 листопада 2011р. у м. Кіровоград пройде тренінг створення шкільних центрів розв’язання конфліктів. Організовує захід Дитяча екологічна громадська організація «Флора»

ДЕГО «Флора» вже не перший рік працює над створенням шкільних служб розв’язання конфліктів в учбових закладах. Тож, наразі, за результатами конкурсного відбору, який було оголошено раніше, сформовано групу учасників тренінгу координаторів шкільних центрів розв’язання конфліктів. Ними стали 20 учасників із різних міст Кіровоградщини. Це такі райони як: Олександрівський, Компаніївський, Кіровоградський ( с. Северинка, с. Катеринівка , с. Соколовка та Високі Байраки ).
Учасників чекає чотири дні цікавої та плідної роботи. А найголовніше, творити атмосферу тренінгу будуть професійні тренери Українського Центру Порозуміння. А саме: Роман Коваль, Президент Українського Центру Порозуміння, Сертифікований медіатор і тренер з міжнародним досвідом. А також Альона Горова Директор з інституційного розвитку.
Про результати проведення тренінгу та враження учасників дізнаємося згодом!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool