Дніпропетровська область: знайдено тіла двох зниклих чоловіків (ВІДЕО)

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

2 травня 2013 року до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про зникнення двох чоловіків, які за попередньою інформацією, першого травня поточного року вийшли на моторному човні на риболовлю в акваторію річки Дніпро, в районі с. Бородаївка Верхньодніпровського району.

За повідомленням на місце події прибула оперативна група у складі співробітників ГУ ДСНС та РВ МВС у Дніпропетровській області. Зі слів матері зниклих хлопців було встановлено, що останній раз телефонний зв’язок із синами був близько 4-ї години 2 травня, під час якого вони повідомили, що будуть знімати рибацькі сітки та повертатись додому. Після чого на зв’язок не виходили. Місцевими жителями виявлено притоплений човен (видно корму) на відстані близько 200 м від берега. Для проведення пошукових робіт оперативно було залучено 45 чоловік та 8 одиниць техніки, зокрема 3 водолазні групи і 4 плавзасоби. В ході проведення пошукових робіт обстежено 20 км берегової смуги та 2100 кв. м дна акваторії р. Дніпро. Роботу водолазів ускладнювала погана видимість на глибині річки, яка в окремих місцях становить 12 метрів та ширина самої акваториї, що складає близько 6 км. 6 травня о 12.30 спільними зусиллями співробітників служб пошукової групи знайдено, піднято на поверхню води та доправлено до берегу тіло одного із зниклих чоловіків, в об 12.48 й тіло другого хлопця. Співробітниками міліції проводяться слідчі дії щодо причин смерті загиблих. З батьками загиблих синів працює начальник центру психологічного забезпечення ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, який надає їм необхідну психологічну допомогу. Пошукова операція перебувала на особистому контролі начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області полковника служби цивільного захисту Ігоря Романюка, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool