Дніпропетровська область: під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 2-х жінок

Грудень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Вогнеборці врятували двох жінок у ході гасіння пожежі в багатоквартирному будинку.

Повідомлення про загоряння на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку у Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг надійшло до Служби порятунку «101» 14 грудня о 03:59.

За вказаною адресою прибули працівники 2-х відділень 10-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин та встановили, що горять домашні речі, меблі, міжкімнатні двері та балкон на площі, приблизно, 25 кв. м. Через сильне задимлення не всі мешканці під’їзду змогли самостійно вийти з квартир. За допомогою автодрабини бійці Держслужби України з надзвичайних ситуацій евакуювали з 5-го поверху 2-х літніх жінок. Врятовані медичної допомоги не потребували.

О 04:48 пожежу ліквідували. Завдяки злагодженим та професійним діям співробітників Служби порятунку «101», було не допущене подальше розповсюдження вогню на сусідні квартири. Причина виникнення загоряння встановлюється.

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool