Дніпропетровськ: ДТП загинуло 5 людей

Березень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

О 7:50 20 березня до чергової зміни ГТУ МНС в Дніпропетровській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, в районі будинку № 102.

Водій автомобіля «Nissan X-Trаil» при виконанні маневру скоїв зіткнення з автомобілем «БМВ 320», що рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення автомобіль «БМВ», продовжив некерований рух, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на пішоходів, які знаходились на зупинці громадського транспорту. Внаслідок пригоди загинуло 5 людей з них 1 дитина, та 4 пішоходи отримали тілесні ушкодження. Затримки руху транспорту немає. На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС у області.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool