«Дніпро-Кіровоград» співпрацюватиме з новим постачальником рідкого хлору

Липень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Основним питанням сьогоднішнього зібрання стало забезпечення ОКВП "Дніпро-Кіровоград" рідким хлором для проведення знезараження питної води в системах централізованого питного водопостачання області.

Як зазначив в.о. генерального директора обласного комунального виробничого підприємства "Дніпро-Кіровоград" Олександр Головченко, у зв’язку із зупинкою діяльності підприємства "Дніпро-Азот" (єдиний виробник рідкого хлору, що використовують водоканали для знезараження питної води), фахівцями водоводу розпочато роботу з визначення альтернативних джерел постачання рідкого хлору, зокрема і закордонних.

"На сьогодні є єдина комерційна пропозиція від ТОВ "Хлортехвод" м. Кременчук. Якщо розпочати перемовини на укладення договору – постачання з цим підприємством або з іншим учасником укладення договору, постачання хлору на "Дніпро-Кіровоград" можливе не раніше 24 липня", - пояснив керівник підприємства.

У разі, якщо запасів дезінфекційного засобу підприємства не вистачить до вказаної дати, воно буде вимушене здійснювати подачу технічної (необробленої хлором) води, про що споживачів буде попереджено заздалегідь.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool