Для збереження довкілля Кіровоградщини міндоходівцями зібрано 18,5 мільйонів гривень екоподатку

Липень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1048 | Коментарі: 0

Це на 11 відсотків більше ніж у січні – червні 2013 року. Додатково надійшло 5 млн. грн. Зокрема, до Державної скарбниці сплачено майже 12 млн. грн. екоподатку, місцеві бюджети області отримали 6,5 млн.грн.

„Позитивна динаміка сприяє більш ефективному виконанню державних програм зі збереження і розвитку екофонду регіону, захисту навколишнього середовища та раціональному використанню природних ресурсів” – зазначив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Від загальної кількості надходжень екоподатку левову частку сплачує ПАТ „Центральний гірничо-збагачувальний комбінат” – 46 відс. та ПАТ „Східний гірничо-збагачувальний комбінат” – 20 відс.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool