Для учнів кіровоградської школи рятувальники провели акцію

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

Зовсім скоро у більшості шкіл області розпочнуться весняні канікули, коли учні відпочинуть від занять, змінивши шкільні класи на дитячі та спортивні майданчики.

Звичайно, більшість батьків не зможуть приглядати за дітьми впродовж дня, тому школярі завчасно повинні знати найпростіші правила безпеки. На допомогу у цьому питанні приходять працівники пожежно-рятувальної служби області. Одним з напрямків роботи є проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». На цьому пізнавальному заході побували безліч юних мешканців Кіровоградщини.

30 березня працівники обласного Управління ДСНС завітали до кіровоградської ЗОШ №6, де познайомили дітей з основними правилами безпеки під час канікул та особливостями роботи рятувальника. Працівники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кіровограда продемонстрували свої дії під час ліквідації умовної пожежі та винесли людину із «задимленого» приміщення. Ознайомилися школярі і з листівками щодо правил поводження у екстремальних ситаціях. Під час рухливих конкурсів діти навчилися як правильно одягати протигаз, за підтримки рятувальників влучали у ціль пожежним рукавом та на швидкість переодягалися у бойовий одяг. Бажаючих, які хотіли на хвилину відчути себе рятувальниками, було дуже багато.

Спілкуючись з представниками мужньої професії, діти переконалися, що їх життя є кому захистити від вогню та води, проте й самим не варто доводити власну самостійність необережними вчинками під час канікул та навчального процесу.

Прес-служба У ДСНС в області

Зовсім скоро у більшості шкіл області розпочнуться весняні канікули, коли учні відпочинуть від занять, змінивши шкільні класи на дитячі та спортивні майданчики.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool