Для трьох ЖЕКів скоригували складову у тарифах на утримання будинків

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради встановив ще для трьох комунальних підприємств: ЖЕКу № 1 та КРЕПів №№ 3, 6 тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Міський голова Олександр Саінсус наголосив під час обговорення тарифів, що вони скоригуваані лише по одній складовій – мінімальній заробітній платі, у відповідності до Указу Президента України, яким з першого квітня 2012 року мінімальна заробітна плата встановлена 1094 гривні, тоді як у тарифах, що діють нині, вона закладена в розмірі 640 гривень. На засіданні виконкому встановлені тарифи для тих КРЕПів, які уже пройшли процедуру громадського обговорення та перевірку правильності розрахунків.Тарифи розраховані для кожного житлового будинку окремо. З тарифами можна ознайомитися на сторінках вісника Кіровоградської міської ради “Вечірня газета”. Відповідно до прийнятого рішення, комунальним підприємством необхідно: укласти договори про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території зі споживачами у відповідності з новими тарифами; у разі ненадання послуг або надання їх не в повному обсязі, відхилення їх кількісних і якісних показників від нормативних проводити перерахунок розміру плати. Одночасно, прийнятим рішенням КРЕПам дозволяється, за погодженням із Головним управлінням житлово – комунального господарства, у разі потреби під час виконання робіт здійснювати перерозподіл витрат у структурі тарифів на послуги без зміни загального обсягу таких витрат та з урахуванням

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool