Для отримання земельної ділянки під гараж необхідно звертатися до Центру надання адміністративних послуг

Березень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

Кожен, хто хоче у власність (оренду) земельну ділянку в Кіровограді, має звернутися насамперед до міського центру надання адміністративних послуг. 

Там претенденту в землевласники (орендарі) нададуть примірник затвердженої міськвиконкомом інформаційної картки, в якій описано алгоритм дій на шляху до отримання жаданого державного акта.

Цей порядок поширюється і на гаражні кооперативи. Про це їхнім представникам було нагадано на недавній зустрічі з працівниками виконавчих органів міської ради, до компетенції яких належить вирішення земельно-дозвільних питань. Отримали гаражні кооператори й примірники згадуваних інформаційних карток. Також представників гаражних товариств, які вже подали заяви з проханнями передати їм землю у власність, поінформували про те, коли рада розгляне їх. Перший заступник міського голови Василь Дзядух, який головував на цій зустрічі, закликав гаражників дотримуватися закону в питаннях, пов'язаних з членством в кооперативах.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool