ДК «Кіровоград» отримав гуманітарну допомогу (фото)

Березень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

Вантаж з гуманітарною допомогою для екіпажу корабля «Кіровоград» від народного депутата ВР України Станіслава Березкіна сьогодні доставлено на місце призначення

У телефонній розмові Геннадій Солдецький, який супроводжував вантаж з Кіровограда, розповів, що на блокпосту в містечку Армянськ автомобіль ретельно перевірили російські військові: обшукали салон і багажне відділення, довгими піками перевірили простір між коробками з продуктами й відкрили всі пакунки. На запевнювання, що там лише гуманітарна допомога, їдуче посміхалися й відказували: «Знаем мы вашу помощь!». Чоловіків, які супроводжують вантаж також ретельно обшукали, перевірили особисті речі й телефони.
Як повідомив Г. Солдецький, автомобіль з гуманітарною допомогою нині стоїть у смт. Новоозерне, де дислокується «Кіровоград». «Ми розвантажуємося під прицілом російських снайперів, які сидять в окопах за 300 метрів від корабля. Я нарахував трьох», – зазначив Геннадій Солдецький.
Детальніше про події в Криму і долю моряків з «Кіровограда» Г. Солдецький розповість на прес-конференції, яка відбудеться у вівторок, 11 березня, о 13.00 в Кіровоградському прес-клубі (вул. 50 років Жовтня, 1а, ТЦ «Копілка», 2 поверх).
Нагадаємо, народний депутат Станіслав Березкін першим виступив з ініціативою підтримати екіпаж корабля «Кіровоград» і організував відправлення гуманітарної допомоги до Криму.

Вантаж з гуманітарною допомогою для екіпажу корабля «Кіровоград» від народного депутата ВР України Станіслава Березкіна сьогодні доставлено на місце призначення
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool