Дізнайтеся у Кіровограді про тендерних Остапів Бендерів у карикатурах

Листопад 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 0

30 листопада 2011 року о 14.00 у приміщенні галереї «Єлисаветград» (м.Кіровоград, вул.Пашутинська,36) відбудеться подія року у сфері державних закупівель.
 

Громадське партнерство «За доброчесні державні закупівлі», Творче об’єднання «ТОРО» та обласний осередок ВГМО «Демократичний альянс» представляють широкій громадськості виставку карикатур на тему: «Яка ціна державних закупівель в Україні?». Гості виставки визначать переможця конкурсу експонатів «Тендерна закупівля 2011 року». Під час виставки відбудеться презентація громадського Партнерства «За доброчесні державні закупівлі» та майстер-клас «Як повідомити про корупцію в тендерах, використовуючи сайт www.integrity.pp.ua».До участі в заході запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій, бізнесу, медіа та громадяни - усі, хто зацікавлені у пошуку шляхів боротьби з корупцією. Під час заходу кожен бажаючий матиме можливість долучитися до Партнерства «За доброчесні державні закупівлі». Адже боротися з корупцією можна та треба РАЗОМ.

Для участі у презентації виставки просимо Вас зареєструватися, відправивши листа до 15.00 29 листопада на електронну адресу: tender@toro.org.ua.Чекаємо Вас 30 листопада 2011 року о 14.00 за адресою: місто Кіровоград, вулиця Пашутинська, 36 (галерея «Єлисаветград»).Експонати виставки вже оцінили жителі Вінниці, Харкова, Львова, Одеси. А перша презентація виставки відбулася у Києві 27 жовтня 2011 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool