Діям комунальників Андрій Райкович поставив оцінку «задовільно»

Січень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1539 | Коментарі: 0

Кіровоградські комунальники боролися із сильним снігопадом упродовж всієї ночі. Починаючи із 22.00 15 одиниць техніки двома бригадами вирушили на розчищення проїжджих частин доріг обласного центру.

До 8.00 сьогоднішнього дня вони встигли зробити два кола транспортними магістралями Кіровограда, щоб забезпечити роботу громадського транспорту.

За інформацією голвного управління ЖКГ, станом на 12.00 на території міста працюють сім одиниць техніки. Три трактори підтримують можливість руху до пологового будинку на Новомиколаївці, по вулиці Кропивницького, та Академіка Корольва. Два грейдери працюють по вулиці Московській і на проспекті Універститетському – вулиці Мурманській. Два автомобілі “Глобус” забезпечують транспортний потік по вулицях Кримській, Урицького та на Завадівку. Екіпажі снігочисної техніки, що працювала вночі відпочивають. Звечора їм знову на свої маршрути – снігопад синоптики обіцяють до завтрішнього дня.

Діям комунальників міський голова поставив тверду оцінку “задовільно” під час апаратної наради сьогодні, 18 січня.
- Я розумію, що тією технікою, яка є в нашому розпорядженні, важко забезпечити нормальне функціонування транспорту і безпечне пересування пішоходів, - відзначив Андрій Райкович. – Але комунальники роблять все можливе в існуючих реаліях. У Кіровограді мобілізований максимальний ресурс техніки.

Заважає снігоприбиранню не лише сильний снігопад, а й водії, що паркуються на узбіччях доріг. Міський голова через засоби масової інформації звернувся до усіх кіровоградців з проханням не виїжджати без крайньої потреби на вулиці міста, дати можливість комунальникам без перешкод прибирати сніг з проїжджих частин. Андрій Райкович попросив також кіровоградську поліцію активізувати свою роботу по звільненню доріг від автомобілів, які заважають снігочисній техніці.
- Наші комунальні служби мають працювати у таких умовах надзвичайно ефективно. Це стосується і ЖЕО, і всіх без виключення власників бізнесу, власників магазинів, підприємств, - підкреслив Андрій Райкович. – Це надзвичайна ситуація і тільки спільними зусиллями ми зможемо її ліквідувати.

Особливу увагу керівників ЖЕО міський голова звернув на якісне посипання пішохідних доріжок на міжбудинкових територіях і на тротуарах. Посипного матеріалу накопичена достатня кількість і завдання спеціалістів житлов – експлуатаційних організацій забезпечити пересування мешканців, уберегти їх від травматизму, наголосив Андрій Райкович.
- Я особисто перевірю ситуацію на території кожного ЖЕО, - попередив очільник міста. – І нехай тільки люди будуть скаржится на ковзанки у дворах.
Також міський голова доручив головному управлінню ЖКГ проаналізувати поточну ситуацію, створити карту навантажень і виконаних робіт, аби не допустити в місті критичних ситуацій вподальшому.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool