Діяльність будівельних підприємств Кіровоградської області у 2012 році

Липень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1303 | Коментарі: 0

У січні–червні 2012р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 206,6 млн.грн., що на 4,3% більше порівняно з січнем– червнем 2011р. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

На збільшення обсягів будівництва в січні–червні 2012р. порівняно з січнем–червнем 2011р. в основному вплинула робота підприємств, які займалися будівництвом будівель та споруд. Обсяги робіт цих підприємств зросли на 5,3%, а питома вага в загальному обсязі будівництва становила 87,2%.
У січні–червні 2012р. обсяги будівництва збільшили підприємства міст Кіровограда, Олександрії, Знам’янки, Новоукраїнського, Світловодського, Петрівського, Гайворонського та Новомиргородського районів.
У зв’язку з відсутністю замовлень та недостатнім фінансуванням скоротили обсяги будівництва порівняно з січнем–червнем 2011р. підприємства м.Світловодська, Новоархангельського, Голованівського, Маловисківського, Бобринецького, Долинського, Вільшанського, Добровеличківського, Кіровоградського та Олександрівського районів.
Будівельні підприємства Знам’янського, Компаніївського, Новгородківського, Олександрійського, Онуфріївського, Ульяновського та Устинівського районів будівельні роботи не виконували.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool