«Дитячий тиждень» від кіровоградських лялькарів

Червень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

4 червня лялькарі будуть завершувати «дитячий тиждень» показом вистав у Пантаївському дитячому будинку та дошкільних закладах м.Олександрія.

Щороку, до Дня захисту дітей, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок ретельно планує для дітвори насичену програму. Та вже кілька років поспіль святковий «дитячий день» для лялькарів перетворюється в «дитячий тиждень». Адже неможливо одночасно охопити увагою і жаданими розвагами велику кількість малечі у різних куточках області.
Цього разу перші привітання від театру ляльок 29 травня приймали вихованці Знам’янського дитячого будинку та школи-інтернату для дітей з вадами опорно-рухового апарату. Кумедні герої вистави «Веселі ведмежата» М.Поливанової разом з артистами створили дітворі гарний святковий настрій. Інша група театралів з виставою «Бука» М.Супоніна паралельно розважала маленьких мешканців с.Новомиколаївка Новоукраїнського району.
Наступні три дні у театрі проводилися розважальні ігрові програми з веселими клоунами, конкурсом малюнку на асфальті «Мої кольорові мрії», казковою дискотекою з мильними бульбашками і традиційними цукерками та морозивом. Крім того, малеча терпляче чекала в черзі, щоб прикрасити свої личка і ручки яскравими малюнками, які за допомогою аквагриму та різноманітних блискіток створювали театральні художники.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool