Дитячі табори Кіровоградщини готові до сезону!

Червень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Напередодні шкільних канікул працівники Управління ДСНС в області здійснили перевірку стану пожежної безпеки стаціонарних об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей на території Кіровоградщини.

За результатами перевірок встановлено, що у оздоровчих таборах призначено осіб, відповідальних за стан протипожежного захисту, з обслуговуючим персоналом проведено інструктажі з питань пожежної та техногенної безпеки, організовано функціонування добровільних протипожежних формувань та здійснено обов’язкове страхування їх членів. Крім того, заклади літнього відпочинку в повному обсязі забезпеченні первинними засобами пожежегасіння.
Щодо виконання капітальних протипожежних заходів, то у поточному році по закладу оздоровлення та відпочинку “Дружба” в Олександрійському районі оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції горищних приміщень спального корпусу №1, проведено ревізію пристроїв блискавкозахисту, заміри опору ізоляції та перезарядку вогнегасників. У дитячому оздоровчому комплексі “Лісова пісня” у Маловисківському районі проведено заміри опору ізоляції електричних мереж та перезарядку вогнегасників. У “Бригантині” Новоархангельського району оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції горищних приміщень спального корпусу №1 та здійснено перезарядку вогнегасників. У таборі відпочинку “Жовтень” в Олександрівському районі проведено заміри опору ізоляції електричних мереж та перезарядку вогнегасників. У «Чайці» (Гайворонський район), крім усього, ще й оновлено тверде покриття пірсу біля природного водоймища для встановлення пожежних автомобілів та забирання води будь-якої пори року.
У підсумку, на даний час, усі дитячі оздоровчі табори, що будуть функціонувати протягом літнього періоду 2015 року, приведені в належний протипожежний стан, а саме: дитячий оздоровчий комплекс “Сонячний” (Долинський район), оздоровчий комплекс «Лісова пісня» (Маловисківський район), дитячий оздоровчий заклад «Бригантина» (Новоархангельський район), дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Жовтень» (Олександрівський район), дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дружба» (Олександрійський район), дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Чайка” (Гайворонський район). Дитячий оздоровчий заклад “Хвиля”, який розташований у Світловодському районі, цьогоріч не планує відкриття та експлуатацію на період оздоровлення та відпочинку дітей.
Варто зазначити, що Управлінням ДСНС України в області встановлено суворий контроль за організацією безпечного відпочинку та оздоровлення дітей на відповідних об’єктах.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool