Діти загиблих учасників АТО у Кіровограді отримуватимуть щомісячну матеріальну допомогу

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Кіровоградські діти загиблих учасників антитерористичної операції отримуватимуть з міського бюджету щомісячну адресну матеріальну допомог у розмірі 1500 гривень.

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради 12 квітня своїм рішенням затвердив Порядок її надання.
Кошти на надання такої допомоги передбачені Комплексною програмою підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях України та членів їх сімей — мешканців м. Кіровограда на 2016 рік.
Відповідно до затвердженого Порядку щомісячна матеріальна допомога надається дітям загиблих учасників антитерористичної операції віком до 18 років, а у разі навчання у вищому навчальному закладі - до 23 років.
Підставою для отримання щомісячної матеріальної допомоги дітям загиблих учасників АТО, є заява на ім'я міського голови у відділ по роботі зі зверненнями громадян Кіровоградської міської ради, яка подається опікуном або піклувальником неповнолітньої дитини/повнолітньої дитини, або особисто повнолітньою дитиною за встановленою формою згідно з додатком.

До заяви додаються такі документи:
- копія довідки, видана командиром військової частини або керівником сектору, або начальником штабу та скріплена печаткою, про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України;
- витяг із наказу командира військової частини (по стройовій частині) про вилучення особи зі списків особового складу частини та всіх видів забезпечення;
- копія свідоцтва про смерть;
- копія свідоцтва про народження дитини;
- копія свідоцтва про розірвання шлюбу (рішення суду);
- довідка з вищого навчального закладу;
- копія паспорта (1, 2, 11, 12 сторінки) опікуна або піклувальника неповнолітньої дитини/повнолітньої дитини;
- копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

- інформація про рахунок у банківській установі для виплати щомісячної адресної матеріальної допомоги;
Виплата щомісячної матеріальної допомоги дітям загиблих учасників АТО проводиться відділом бухгалтерського обліку Кіровоградської міської ради шляхом перерахування коштів на карткові рахунки в банківській установі до 25 числа поточного місяця.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool