Діти повернуться з канікул у теплі класи,- Андрій Райкович

Жовтень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 жовтня, під головуванням віце – прем’єр міністра України Геннадія Зубка відбулась селекторна нарада з керівниками областей та міст, на якій йшлося про хід опалювального сезону.

У нараді взяв участь міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Під час наради урядовці відзначили, що проблеми зі стартом опалювального сезону є в трьох областях – Одеській, Херсонській та Миколаївській, тож її учасники обговорювали механізми виходу із такої ситуації.
По завершенні наради, коментуючи представникам засобів масової інформації стан теплозабезпечення житлових будинків і об’єктів соціально – культурної сфери, міський голова повідомив, що всі садочки міста та лікарняні заклади вже підключили до тепла.
- Великих магістральних поривів у місті вже немає, – відзначив Андрій Райкович.– Зараз аварійні бригади продовжують ліквідовувати пориви в мережі. Понад 90% житлового масиву теж з теплом. Але ситуація міняється щогодини. Вже 23 – 24 жовтня ми плануємо запускати тепло в школи, аби в разі виникнення аварійних ситуацій в системах, встигнути їх ліквідувати і підготувати школи до повернення дітей з канікул діток.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool