Діти одеських залізничників передали для захисників України майже дві сотні малюнків

Січень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Діти одеських залізничників долучилися до Акції патріотичного малюнка для захисників України. Для бійців АТО передадуть 178 малюнків формату А4 та 17 малюнків формату А3

Майже дві сотні малюків віком від 5 до 14 років намалювали для воїнів мир, родину, дім, країну, державний герб і флаг, калину тощо. Багато дітей намалювали в своїх роботах символ миру – голубів. Деякі з малюнків супроводжувались зворушливими листами до воїнів АТО з побажаннями перемоги, найскорішого повернення додому. Хтось з дітей навів поряд з своїм малюнком рядки з твору «Кавказ» Тараса Шевченка: «Борітеся — поборете, Вам Бог помагає!За вас правда, за вас слава і воля святая!»

Організацією проведення акції на залізниці займалася служба охорони праці, а у структурних підрозділах – інженери з охорони праці. Організатори конкурсу візначили активну участь у акції структурних підрозділів Знам’янської та Шевченківської дирекцій залізничних перевезень, структурних підрозділів служби колійного господарства, вагонного господарства, сигналізації та зв’язку, служби перевезень, служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд тощо. Окремо слід відзначити серйозне ставлення до участі в акції дітей стрільців служби воєнізованої охорони залізниці – від них надійшло 32 тематичних малюнки.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool