Діти не повинні прогулювати заняття в школі

Вересень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 1

Забезпечити контроль за якісним здобуттям дітьми і підлітками шкільного віку повної загальної середньої освіти має Всеукраїнська профілактична акція «Урок».

Як повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко, протягом вересня у Кіровограді чотири рази проводились профілактичні рейди. Загалом виявлено, що без поважних причин прогулювали заняття в школах 41 учень при загальній кількості 22430 школярів в обласному центрі.
У кожному конкретному випадку, відзначила Лариса Костенко, з’ясовувалися причини відсутності дітей на заняттях та встановлювалося їх місце перебування. Серед основних причини пропуску занять зафіксовано захворювання та санаторно-курортне лікування, сімейні обставини, участь у спортивних змаганнях.
Лариса Костенко також наголосила, що управлінням освіти Кіровоградської міської ради та загальноосвітніми навчальними закладами продовжуватиметься здійснення контролю за відвідуванням учнями школи, впроваджуватимуться заходи щодо виявлення безвідповідальності батьків або осіб, які їх замінюють за неналежне виховання дітей.
У той же час, практичними психологами та соціальними педагогами навчальних закладів міста надається постійна психологічна допомога дітям, які схильні до пропусків занять, а у виключних випадках - направляються листи на адресу служби у справах дітей Кіровоградської міської ради та до кримінальної міліції у справах неповнолітніх.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool