Діти Кропивницького думають про майбутнє

Червень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

Про рівні права жінок та чоловіків, соціальну справедливість і вибір професії сьогодні розмовляли з дітьми у Центральній міській бібліотеці для дітей. Серйозні теми дітям допомогли освоїти ігрові вправи.

При виконанні завдання «Меморі» діти побачили, що вибір професії залежить від здібностей і інтересів людини, а не від її статі.

Ігри «Каламбури» та «Професія моєї мрії» дали можливість дітям, демонструючи творчі здібності, відчути себе у різних професіях і познайомити з ними друзів. Виявляється, переважна кількість наших читачів, як хлопчиків, так і дівчаток, мріють стати гарними флористами, дизайнерами, вчителями.

Огляд книг «Видатні особистості» про Коко Шанель, Маргарет Тетчер, Стіва Джобса та ін. мотивував дітей не боятися труднощів у досягненні цілей, ніколи не здаватися і вірити у свій успіх.

Захід пройшов в рамках Міжнародного польсько-українського освітнього проєкту «Цілі сталого розвитку: інтеграція європейського досвіду у культурно-освітні заклади України» і надав можливість десятирічним дітям розширити горизонти мислення та допоміг зрозуміти, що їх знання впливатимуть на майбутнє.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool