Діти із вродженими вадами серця можуть пройти безкоштовну операцію у Німеччині

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Цього року в Україні продовжується медична програма «Дитячі серця», що була започаткована у 1997 році громадською благодійною організацією «Ротарі Інтернешнл».

Відтоді щорічно у кардіологічному центрі «Бодензеє» міста Конштанц двоє українських дітей із вродженими вадами серця отримують безкоштовну оперативну допомогу. Всього за цей час у рамках програми проведено лікування три десятки дітей і всі результати проведених операцій позитивні.

Цього року ще двоє хворих дітей будуть скеровані на оперативне лікування. Консультації та відбір діток проведуть у травні у першій міській лікарні Черкас. Дата і час прийому будуть уточнені при попередньому записі для кожної хворої дитини. Тому Ротарі Клуб Кіровограда запрошує мешканців області, родини яких стикнулися із цією проблемою, взяти участь у відборі та отримати шанс на безкоштовну операцію. Умови: вік дітей 10-16 років, а також наявність WPW-синдрому або інших порушень серцевого ритму, що можуть бути усунені хірургічним шляхом, та показань для оперативного лікування, підтвердженого консультативним висновком Київського інституту кардіохірургії

Попередній запис можна провести до 28-го квітня за телефонами Діагностичного центру «ЛУР» у Черкасах: (0472) 560707, 560808 та 094 9850587. При проведенні попереднього запису необхідно вказати «Програма «Дитячі Серця», прізвище, ім’я і вік дитини, діагноз згідно висновку Київського інституту кардіології та контактний телефон. Необхідну інформацію щодо Українсько-Німецької програми «Дитячі Серця» можна отримати у координатора програми Леоніда Лащенка, головного лікаря обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Руська Поляна» Черкаської обласної ради за телефоном (0472) 303292.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool