Дипломи про вищу освіту повинні бути видані своєчасно

Липень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1418 | Коментарі: 0

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту наголошує на терміновому здійсненні заходів щодо усунення недоліків для своєчасної видачі дипломів про вищу освіту державного зразка та попереджає керівників вищих навчальних закладів про їх персональну відповідальність (відповідний лист від 11.07.11 № 1/9-525 розміщено у рубриці «Законодавство» та доведено до керівників ВНЗ І-IV р.а. всіх форм власності).


Зазначимо, що до Міністерства надходять звернення від випускників вищих навчальних закладів 2010/2011 навчального року щодо затримки видачі дипломів за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра та молодшого спеціаліста, що унеможливлює своєчасну подачу заяв для подальшого продовження навчання.
МОНмолодьспорту звертає увагу керівників ВНЗ, що відповідно до законодавства, особи, які успішно пройшли державну атестацію, повинні отримати документи про вищу освіту встановленого зразка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool