Династія Одеської залізниці стала «Легендою трудової слави»

Грудень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

16 грудня на урочистій церемонії нагородження лауреатів щорічного Рейтингу популярності людей та подій Півдня України «Народне визнання-2016» премію у номінації «Легенда трудової слави» отримала династія одеських залізничників Болдирєвих.

Представнику династії – Валентину Павловичу – нагороду вручив депутат міської ради Чорноморська, директор Інституту біографії Юрій Бузько

 Валентин Болдирєв щиро подякував оргкомітету урочистостей та багато чисельній аудиторії за визнання трудових здобутків династії.
Валентин Павлович, онук засновника трудової династії Болдирєвих, присвятив роботі на сталевій магістралі 58 років. З 1944 по 2002 роки він працював слюсарем, машиністом, ревізором з безпеки руху, начальником локомотивного відділу, заступником начальника служби локомотивного господарства, начальником відділу кадрів залізниці. За добросовісну, самовіддану працю був відзначений низкою нагород, серед яких знаки «Почесному залізничнику» і «Залізнична Слава».

Загальний трудовий стаж чотирьох поколінь залізничників сім’ї Болдирєвих нараховує понад 700 років. Засновником цієї династії був Іван Іванович Болдирєв, який у 1896 році у 17-річному віці почав працювати у залізничних майстернях слюсарем з ремонту паровозів. Вже через 10 років став машиністом паровозу. Восьмеро дітей родоначальника династії пов’язали своє життя із залізницею. Цю традицію продовжили їхні діти, онуки, правнуки.

Переможці рейтингу популярності «Народне визнання» визначаються шляхом опитування серед 400 тисяч читачів видань організатору проекту компанії «Південноукраїнській Медіа Холдінг».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool