«Динамо» (Київ) зіграє на Кіровоградщині

Грудень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1390 | Коментарі: 0

10 грудня о 14.00 у м. Олександрія Кіровоградської області на стадіоні "Ніка" відбудеться матч чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги між ФК "Олександрія" та ФК "Динамо" (м. Київ). У зв’язку з цим, до охорони публічного порядку буде задіяно додаткову кількість працівників поліції.

За попередніми даними, на гру завітають близько 5 тисяч глядачів.

250 поліцейських слідкуватимуть за дотриманням громадянами правопорядку, у тому числі із залученням бійців роти поліції особливого призначення та батальйону «Святослав».

Працівники поліції звертаються до вболівальників із проханням – під час перегляду матчу бути толерантними, з повагою ставитися один до одного, а також не допускати порушень порядку та виявляти пильність.

Якщо ви помітили залишені без нагляду речі, підозрілі предмети чи осіб, поведінка яких викликає підозру щодо можливого вчинення ними протиправних дій, негайно інформуйте про це органи поліції за номером «102».

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool