«Динамо-2» - «Зірка» (2:2)

Листопад 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

Матчі у Києві та Львові завершили цьогорічні змагання в першій лізі.

Матч розпочався з розвідки. Перший небезпечний епізод стався біля воріт Андрія Товта: головою Рижук пробив вище воріт. А перший кутовий біля воріт гостей став результативним: Новак переправив м’яч у ворота суперника. Знову пропустили після стандартного положення. Та до честі кіровоградців, вони відразу відігралися: Шибко та Батальський поборолися у штрафній площадці суперника і м’яч потрапив до Порошина – Андрій точно пробив у ворота киян – 1:1. В наступній атаці Іван Рудницький виконував небезпечну подачу – Порошин пробив і Кичак кінцівками пальців перевів м’яч на кутовий. Подача корнера теж несла небезпеку: захисник киян в останню мить випередив Олександра Кочуру і не дозволив йому забити. Кіроовградська команда заволоділа територіальною та ігровою ініціативою на футбольному полі; провела кілька небезпечних атак. Та все ж після бурхливого старту зустрічі темп гри дещо спав. Запам’ятався підступний удар Андрія Порошина – м’яч пролетів поруч зі штангою воріт суперника. Маючи перевагу, гості примудрилися пропустити не логічний гол. Футбольна фортуна посміхнулася киянам: Морозенко наважився на удар із-за меж штрафного майданчику – м’яч влучив у спину Суареса (схоже болівійський легіонер «Динамо» в той момент перебував у положенні поза грою, але арбітр мав іншу думку) і рикошетом від нього «круглий влетів у протилежний кут від Товта ворота – 2:1 на користь «Динамо-2». Через дві хвилини небезпечно пробивав Коваль. Одну з гострих контрвипадів зупинив з порушенням правил Олександр Скляр і отримав жовту картку, яка для нього в нинішньому чемпіонаті стала восьмою, внаслідок чого весною Олександр пропустить два матчі. Чергове стандартне положення біля воріт гостей принесло небезпеку: подачу зі штрафного ледь Допілка не замкнув на дальній штанзі. А в середині тайму Кочура вивів один на один з Кичаком Батальського – Олександр обіграв голкіпера киян і пробивав у пусті ворота – Допілка врятував свою команду від вірного м’яча, вибивши м’яч з пустих воріт. Через пару хвилин знову футбольна фортуна була на боці господарів: Порошин чудово пробив з лінії штрафного майданчику – киян врятувала штанга їх воріт. Та все ж на 43-ій хвилині «Зірка» зрівняла рахунок на табло. Чудова комбінація вдалася гостям. Олександр Кочура поборовся за м’яч з двома захисниками суперника, заволодів м’ячем і потужно пробив – м’яч влучив у каркас воріт киян: першим на добиванні був Порошин, який головою переправив м’яч у кут воріт Кичака. З рахунком 2:2 і закінчився перший тайм зустрічі.
Другий тайм не багаточисленних глядачів не порадував чималою кількістю небезпечних моментів. На футбольному полі точилася більш рівна, ніж в першому тайму, у якому кіровоградці мали перевагу. На старті другої половини зустрічі передача через пів поля Бурдіяна знайшла Порошина, який в один дотик переправив м’яч на Батальського – Олександр відразу пробив набагато вище воріт суперника. В середині тайму Осадчий чудово перехватив передачу киян і віддав пас на Кочуру – м’яч після удару Олександра пролетів поруч з штангою воріт господарів. В наступній атаці потужно пробив Олександр Скляр – м’яч застряг у ногах футболістів.
Наприкінці зустрічі обидві команди провели по кілька небезпечних атак, які не вплинули на рахунок першого тайму матчу – 2:2. Результат першого тайму у другому не змінився. При не поганій грі кіровоградців, не використавши кілька стовідсоткових шансів забити, задовольнилися нічиєю, хоча по кількості створених моментів заслуговували на перемогу. Та футбол – гра непередбачувана.

Віктор Слюсаренко, джерело.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool