Дільничні офіцери Кропивницького обговорили з громадою напрямки співпраці

Вересень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 647 | Коментарі: 0

В обласному центрі відбулася зустріч поліцейських із головами квартальних комітетів Фортечного району міста. У рамках заходу було обговорено напрямки співпраці, основні проблеми громади та шляхи їх вирішення.

На початку бесіди начальник сектору дільничних офіцерів Кропивницького відділу поліції Олег Петров розповів присутнім про результати роботи підрозділу за 9 місяців поточного року.

У ході зустрічі голови квартальних комітетів озвучили проблемні питання, які хвилюють мешканців на територіях обслуговування. Зокрема, було приділено увагу ситуації, що стосується безпритульних тварин, та обговорено вжиття заходів, спрямованих на протидію самогоноварінню.
Наприкінці спілкування поліцейські надали присутнім контактні номери телефонів, за якими можна звертатися до правоохоронців за допомогою.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool