Діалог влада-громада у Кіровограді продовжується

Березень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський продовжує свої зустрічі з кіровоградцями за місцем їх проживання. 30 квітня така зустріч відбулася у приміщенні загальноосвітньої школи № 30.

Обговорити із секретарем міської ради важливі для громади питання прийшли представники органів самоорганізації населення - квартальних комітетів № 10, 11, 12. У зустрічі також взяли участь заступник голови Ленінської районної у місті Кіровограді ради Василь Гуцу та мешканці мікрорайону.
Люди порушили перед владою питання щодо транспортного забезпечення мікрорайону: їх обурює, що маршрутні таксі не зупиняються для перевезення пенсіонерів та вони просять відновлення роботи маршрутного таксі № 7. Жителі висловили побажання також щодо відновлення зовнішнього освітлення по провулку Бутовського та вулицях Алтайській, Мечникова, облаштування зупинки громадського транспорту на розі вулиць Кримської та Урицького, відкриття аптеки на території мікрорайону, виділення земельних ділянок учасникам АТО, облаштування громадських туалетів на території мікрорайону, завезення піску до дитячих майданчиків та перенесення місця розташування Завадівського сміттєзвалища. Вони відзначили незадовільну роботу дільничних інспекторів міліції на своїй території.
За результатами зустрічі Іван Марковський надав відповідні доручення виконавчим органам міської ради.
Цього ж дня Іван Марковський зустрівся з мешканцями квартальних комітетів №№ 14, 15, 16, що на Новоолексіївці. Тут кіровоградці порушили питання щодо роботи громадського транспорту, ремонту та грейдерування доріг, благоустрою пляжу річки Сугоклея та надання офіційного статусу парку Перемоги. Всі звернення громадян узяті на контроль, запевнив секретар міської ради.У свою чергу, мешканці Новоолексіївки подякували очільнику міста за організацію своєчасного вивозу побутового сміття та встановлення необхідних дорожніх знаків.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool