Дев’ять об’єктів нерухомості буде реалізовано в Кіровограді з аукціону (ФОТО)

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради забезпечило виконання Програми управління комунальним майном на 2012 рік в частині надходження до міського бюджету коштів від оренди та приватизації у першому кварталі поточного року. Про це повідомила під час прес – конференції у міській раді начальник управління Ольга Щербина.

За її словами, при запланованих у січні – березні надходженнях до міського бюджету від оренди нерухомості 664 тисячах гривень, вдалося залучити до міської скарбниці 754 тисячі гривень. Повністю виконано план і по надходженнях від приватизації об’єктів – 1,29 мільйона гривень.
На поточний момент управління підготувало до приватизації 34 об’єкти нерухомості у Кіровограді. Дев’ять з них планується реалізувати через аукціон. Це привабливі об’єкти, підкреслила начальник управління. Найближчий аукціон відбудеться 26 квітня. Увазі інвесторів пропонується приміщення площею 563 квадратних метри за адресою: вулиця Кропивницького, 7 корп.2. Стартова ціна лоту – 1,085 мільйона гривень.
У травні на аукціонну торгівлю буде виставлений об’єкт, цікавий для організаторів зеленого туризму – оздоровчий комплекс “Онікс” в с. Оникієвому Маловисківського району. Загальна площа будівель тут сягає 7 тисяч квадратних метрів. На цих же торгах планується реалізувати об’єкти за адресами: провулок Фортечний, 19 та вулиця Айвазовського, 20. Оцінка цієї нерухомості ще не завершена, вона буде виконана незалежними експертами, як і оцінка об’єкту за адресою вулиця Повітрянофлотська, 67 корп. 2, що готується до продажу в липні 2012 року.
Гострим залищається, повідомила Ольга Щербина, питання з готелем “Київ”. Проте, на її думку, до кінця поточного року ситуацію вдасться врегулювати. Наразі триває судовий процес по виселенню колишніх орендарів і всі процедури відбуваються у цивілізованому руслі. У той же час, затримка з вирішенням долі готелю призводить до щомісячного недоотримання бюджетом міста коштів у сумі близько 700 тисяч гривень. Саме скільки, поінформувала Ольга Щербина, має складати щомісячна орендна плата в готелі “Київ”. Колишні орендарі ж сплачують всього 4,4 тисячі.

фото Ігоря Філіпенкаджерело

Пряма мова  Ольги Щербини

Дев’ять об’єктів нерухомості буде реалізовано в Кіровограді з аукціону (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool