Держтехногенбезпека: Відпрацювання сіл Кіровоградського району (ФОТО)

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1391 | Коментарі: 0

Інформація про пожежі у приватних домоволодіннях, що виникають на території Кіровоградського району, досить часто з’являється у оперативних зведеннях пожежно-рятувальної служби області.

Аби покращити ситуацію, співробітниками районного відділу Держтехногенбезпеки спільно з дільничними інспекторами районної міліції та представниками органів місцевого самоврядування здійснюються відпрацювання сіл, у яких трапилися вогневі випадки. Під час рейдів особлива увага приділяється громадянам, що відносяться до так званої «групи ризику», у першу чергу, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям та самотнім пенсіонерам. Такі відпрацювання проведено у населених пунктах Грузьківської, Обознівської та Великосеверинівської сільських рад.

У селі Грузьківка участь у рейді взяв сільський голова Сергій Кучер. Оглядаючи домівки, спілкуючись з жителями, фахівці з пожежної безпеки звертали їхню увагу на «слабкі місця», що можуть спричинити пожежу в оселі: порушення при влаштуванні електропроводки, пічного опалення тощо. Сільський голова обіцяв допомогу в їх усунені.
Під час бесід із селянами акцентувалася увага й на небезпечності спалювання сміття та сухої трави на присадибних ділянках, що особливо актуально весною, коли всі активно прибирають свої обійстя. Також господарям було вручено пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

Держтехногенбезпека: Відпрацювання сіл Кіровоградського району (ФОТО)

Держтехногенбезпека: Відпрацювання сіл Кіровоградського району (ФОТО)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool