Держтехногенбезпека: Рятуючись від холодів, пам’ятайте про пожежну безпеку!

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1343 | Коментарі: 0

Аномально сильні морози змушують нас не лише тепло одягатися, а й дбати про тепло власних помешкань. Обігріти домівки в такі холоди складно. Збільшується навантаження на печі, газові котли, електромережу, що, в свою чергу, створює ризик виникнення пожежі. Про це Інтернет-видання  «FotoInform» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Останнім часом все частіше причинами виникнення пожеж у житловому секторі стають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та коротке замикання електромережі.

1 лютого у селі Ятрань Новоархангельського району виникла пожежа у житловому будинку пенсіонера. Причина займання порушення чоловіком правил пожежної безпеки при експлуатації печі. На місці події виявлено тіло 60-річного господаря. З цієї ж причини виникла пожежа перекриття та покрівлі надвірної споруди на території приватного домоволодіння по вулиці Курганній в обласному центрі. В Олександрівському районі в селі Красносілка 31 січня у власному будинку через отруєння чадним газом загинуло подружжя пенсіонерів.

Шановні громадяни! Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні печей, електрообігрівачів, газового обладнання та устаткування. Стежте за їх справністю та не залишайте без нагляду. Ретельно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам’ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів – основні причини пожеж та загибелі на них.

Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню!
Через холоди на вимушених канікулах школярі. Шановні батьки! Подбайте про те, щоб діти не залишалися без нагляду, роз’яснюйте їм правила безпечної поведінки.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool