Держтехногенбезпека: Батьки, будьте особливо уважні у період шкільних канікул

Березень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Нарешті школярі дочекалися весняних канікул. Та відпочинок для дітей завжди стає своєрідною перевіркою для їхніх батьків, адже саме вони мають створити умови для повноцінного, змістовного та, головне, безпечного проведення школярами вільного часу. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Важливо не залишати без нагляду дорослих малечу, адже її непосидючість та допитливість можуть наробити біди. Сірники, запальнички, інші небезпечні предмети повинні зберігатися в недоступних для дітей місцях. Бажано не дозволяти дітям самостійно користуватися побутовими електричними та газовими приладами. Відпускаючи дітей погуляти на вулицю, попереджайте їх про небезпечність прогулянок біля водойм, автошляхів, про недопустимість ігор з вогнем та іншими небезпечними предметами.

Необхідно виховувати у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Навчайте дітей, як діяти у випадку небезпеки: спосіб виклику пожежної охорони, номери телефонів батьків, безпечні маршрути виходу з приміщення тощо.
 

Пам'ятайте, що безпечне життя наших дітей залежить тільки від нас самих!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool