Державтоінспекція Кіровограда просить відгукнутися свідків ДТП

Листопад 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

24 жовтня о 2 годині 15 хвилин до чергової частини Кіровоградського МВ УМВС України в області надійшло повідомлення про те, що у м. Кіровограді по вул. Мурманській (у районі розважального комплексу «Ліана») виявлено тіло невідомого чоловіка, яке знаходилося на проїжджій частині дороги.

Виїздом на місце події встановлено, що 23 жовтня приблизно о 23 годині 10 хвилин невстановлений водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, рухаючись з боку проспекту Університетського на виїзд з обласного центру, здійснив наїзд на пішохода та зник з місця скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Чоловік, 1967 р.н., від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці аварії.
Державтоінспекція м. Кіровограда просить відгукнутися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуках водія-втікача.
Просимо звертатись за телефоном «102» або (0522) 357506, 357507 - до чергової частини УДАІ УМВС України в Кіровоградській області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool