Держава створила економічні передумови для підвищення заробітної плати і пенсій,- Сергій Кузьменко

Вересень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко торкнувся основних аспектів реалізації урядових реформ.

"Наше завдання – роз’яснювати людям суть медичної, пенсійної та освітньої реформ і який отримаємо результат. Адже ті, хто бажає, щоб якомога швидше відбулися вибори, як правило на хвилі реформ голосно кричатимуть, що все погано, створюючи напругу в суспільстві", - зауважив він.
"Пам’ятаю, скільки було істерик навколо створення освітніх округів. Розповідали про те, що ми щось знищуємо, але у підсумку стало очевидним навіть для великих скептиків, що обраний державою шлях дає можливість нашим дітям, особливо з сільської місцевості, отримувати якісну освіту в сучасних школах". – підкреслив очільник області.

За його словами, держава створила економічні передумови для підвищення заробітної плати і пенсій, зменшивши розмір єдиного соціального внеску до 22%. "Цей крок дасть можливість стимулювати економіку, а роботодавців - сплачувати вищу заробітну плату. Людина, яка офіційно працює має розуміти, що отримуючи зарплату високого рівня, вона матиме достойне пенсійне забезпечення. У цьому й полягає філософія пенсійної реформи".

Прокоментував Сергій Кузьменко і очікувані зміни у медичній галузі. За його словами, на підтримку сільської медицини держава планує виділити близько 4 мільярдів гривень

. "Після великої роботи з модернізації закладів третього рівня надання медичної допомоги, перед нами стоїть завдання створити сучасні умови медичного обслуговування у сільській місцевості", - наголосив голова ОДА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool