Держава повинна створити належні умови духовному розвитку громадян, а не розпалювати міжконфесійні конфлікти,- Рихлицький

Липень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Цього року на честь 1028-річчя хрещення Русі Українською православна церква проводить Хресну ходу. Зі сходу і заходу країни до Києва вирушили люди, щоб відслужити урочисте богослужіння у Києво-Печерській лаврі.

Проте навколо цієї події умисно нагнітається істерія. Вірян позиціонують ворожими агентами, залякують можливими заворушеннями та насиллям.

– Деякі політики хочуть таким чином прищепити українському суспільству ксенофобію, релігійну та етнічну нетерпимість, – говорить голова депутатської фракції «Опозиційного блоку» в Кіровській районній у місті Кіровограді раді Олександр Рихлицький. – Хресна хода за мир в Україні є подією, покликаною продемонструвати єдність українського народу навколо традиційних цінностей – миру, згуртованості та соборності. Вона демонструє прагнення вірян насамперед до закінчення війни та повернення спокою і стабільності на нашу землю. Проте окремі агресивні та радикально налаштовані елементи насиллям та ідеологічними маніпуляціями хочуть нав’язати свої уявлення про те, яким має бути духовне життя народу.

«Опозиційний блок» вимагає від влади та правоохоронних органів зупинити зростання кількості злочинів, скоєних радикалами на підґрунті ненависті, навести лад в країні, відновити законність та забезпечити безпеку громадянам, незалежно від політичних уподобань та віросповідання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool