Держава має достатньо сил та можливостей аби захистити законні інтереси громадян,- Сергій Кузьменко

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

На цьому голова обласної державної адміністрації наголосив під час зустрічі із працівниками СВК агрофірма "Маріампольська", корпоративні права якої намагаються привласнити рейдери.

 Сьогодні ваші права необхідно захищати в суді, а емоційна площина розмови не допоможе нам вирішити жодних проблем… В державі є розподіл повноважень: місцеві органи виконавчої влади, поліція, прокуратура, суд – кожен робить свою справу. Наше завдання – надати кваліфіковану юридичну допомогу засновникам агрофірми "Маріампольська" для поновлення ними корпоративних прав, а також забезпечити належний захист громадського порядку у селі Луганка. При цьому дії усіх органів – юстиції, прокуратури, Нацполіції і власників агрофірми мають бути скоординованими та законними. Держава має достатньо сил та можливостей аби захистити законні інтереси громадян, – наголосив посадовець.

Про дії, що вживаються для захисту законних інтересів власників та працівників СВК агрофірма "Маріампольська" детально поінформували начальник головного територіального управління юстиції Вадим Гуцул та заступник начальника - начальник слідчого управління ГУ Національної поліції в області Дем'ян Таршин.
Нагадаємо, 2 квітня кілька осіб прибули до адміністративного приміщення СВК агрофірма "Маріампольська", надали документи що вказують на те, що такого підприємства вже не існує і заявили про свої права керувати новим підприємством - ТОВ агрофірма "Маріампольська". Однак працівники на територію контори їх не допустили і повідомили про інцидент голові правління Костянтину Міщаніну. 11 квітня ситуацію, що склалася на підприємстві проаналізували на засіданні обласної міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка. Керівництву агрофірми було надано необхідну консультативну допомогу, Національній поліції доручено забезпечити громадський порядок у с. Луганка, де функціонує підприємство.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool