Депутатський корпус міської ради допоможе батальйону «Кіровоград»

Лютий 24, 2015 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Бійці добровольчого батальйону “Кіровоград” звернулися до міської ради з проханням надати фінансову допомогу для придбання шестидесяти зимових спальників, які сьогодні вкрай необхідні для виконання бойових задач на сході України.

Звернення військовослужбовців оприлюднив перед депутатським корпусом секретар міської ради Іван Марковський під час засідання сорок сьомої сесії міськради сьогодні, 24 лютого.
Іван Марковський також запропонував максимально спростити процедуру допомоги батальйону “Кіровоград”, а саме: замість використання коштів з, і без того не переповненої, міської скарбниці – зібрати необхідіні гроші добровільними пожертвуваннями від депутатів міської ради. Вартість одного спального мішка складає 535 гривень, тож всього необхідно зібрати 32,1 тисячі гривень.
Голосуванням депутати підтримали пропозицію Івана Марковського.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool