Депутат Кіровоградської міської ради: головна мета сучасної української опозиції - відродження держави і мир в Україні

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 2149 | Коментарі: 0

Вчора в столиці відбувся Форум Опозиційного блоку «Мир. Стабільність. Відродження». Кіровоградську делегацію на зібранні представляв, зокрема, і депутат міської ради Артем Стрижаков.

Він зазначив, що учасниками Форуму були представники усіх областей України, які мають різні політичні погляди, проте об’єднані спільними цілями: жити в єдиній України, без війни, без розбрату,без розрухи.
- Мені особливо імпонувало, що на форум зібралося чимало молодих людей, яким небайдужа доля країни. Усі наголошували, що в країні – війна, а практично увесь уряд зібрався на вибори і про реформи усі забули, боротьба з корупцією актуальна лише на словах, - зазначив депутат.
Наша країна, як ніколи, потребує сильної, мужньої, самостійної опозиції, – переконаний Артем Стрижаков, – інакше Україна ніколи не стане по-справжньому демократичною європейською державою, не відродить економіку, не проведе реальні реформи.
- Важливо, щоб у майбутньому парламенті були представлені усі території, тим більше східні, що потребують першочергово миру, відбудови, стабільності. Тільки уряд, якому довірятимуть в усіх куточках України, тільки парламент, який відстоюватиме інтереси усіх жителів України, разом з громадянським суспільством здатні відродити економіку, подолати розруху, повернути Україні єдність, мир і процвітання, – наголосив Артем Стрижаков.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool