Дендропарк -лауреат Всеукраїнського конкурсу якості

Листопад 11, 2011 | Новини | Переглядів: 2549 | Коментарі: 0

У рамках європейського тижня якості 9-10 листопада 2011 року в Українському домі відбулася Всеукраїнська виставка конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України», під час якої проведено урочисте нагородження найкращих підприємств України у галузі якості.

Щорічний Всеукраїнський конкурс якості проводиться під патронатом Президента України, під керівництвом Уряду країни та за сприяння Міністерства економічного розвитку і торгівлі. На думку організаторів конкурсу – Держстандарту України щорічне проведення конкурсу привертає увагу громадськості до питання якості, дає змогу визначити кращих українських товаровиробників та найякіснішу продукцію, сприяє підвищенню конкурентоспроможності українських товарів.

За всі роки проведення конкурсу понад 7000 українських підприємств боролися за можливість називатися найкращими виробниками вітчизняної продукції. У цьому році 1178 підприємств взяли участь у регіональному етапі Конкурсу та 262 підприємства змагалися на загальнодержавному рівні.

У рамках європейського тижня якості 9-10 листопада 2011 року в Українському домі відбулася Всеукраїнська виставка конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України», під час якої проведено урочисте нагородження найкращих підприємств України у галузі якості.

Одним з лауреатів Всеукраїнського конкурсу у номінації кращі послуги стало підприємство Корпорація «ХХІ століття», яке добре відомо всім кіровоградцям за діяльністю Кіровоградського Дендропарку. Корпорація «ХХІ століття» увійшло до каталогу «100 найкращих товарів України» 2011 року, як підприємство, що працює у сфері послуг «Діяльність атракціонів». Конкурсною комісію було відзначено якість та безпечність атракціонів, наявність електронної системи розрахунку та системи відео спостереження, що забезпечує комфортне та безпечне перебування всіх гостей парку, а також цілий ряд додаткових умов, що створюють особливу атмосферу перебування у парку: доглянуті 33 гектари зелених насаджень, цвітіння 100 тисяч тюльпанів, розгалужена мережа кафе, літній кінотеатр, зоомістечко, фестивалі, поле для пляжного футболу та волейболу, а також соціальні програми, що проводяться для дітей та дорослих керівництвом Корпорації «ХХІ століття».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool