День здоров'я у Кіровограді

Листопад 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

10 листопада у навчально-виховному комплексі «Кіровоградський колегіум - спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - центр естетичного виховання» міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з відділом фізичної культури та спорту міської ради проведено спортивно-масові заходи за програмою "День здоров'я" з 6 видів спорту та спортивну вікторину.

У заходах брали участь 108 учнів.
Директор міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" М.Аношкін провів нагородження переможців і призерів змагань дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та спортивною літературою. Викладачам навчального закладу вручено методичну літературу щодо проведення спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи в школі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool