День захисту дітей у Кропивницькому

Червень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1713 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 червня, День захисту дітей у Кропивницькому почався розвагами, іграми, неймовірною кількістю дітвори зі своїми мамами і татами. А також купою солодощів, смаколиків і яскравих іграшок.

Головний меценат свята – начальник ОВА Андрій Райкович


Всіх їх приймало казкове дитяче містечко. Всупереч війні.

Головний меценат свята – начальник ОВА Андрій Райкович. Волонтерська команда ОВА, разом з ТМ «Ласка» потурбувалися, щоб і маленькі артисти, спортсмени, і зовсім крихітні гості у пелюшках були з подарунками. Тут і дитяче харчування, дитяча гігієна, дитячі іграшки, особливо для родин, які переселилися із східних областей.

Нікого не залишила байдужим іграшкова гірка. Дві з половиною сотні іграшок на знак глибокої пам’яті про кожну дитину, чиє невинне маленьке життя обірвала війна.

- Дитячі сльози - це особливий рахунок ворогу. Жодної сльозинки ми ніколи не забудемо і не пробачимо. Зусилля влади на усіх рівнях- увага дітям: від народження до повноліття. Я, коли щоранку повідомляю громаді, скільки діток в області народилось, обов’язково акцентую, що звідкіля б вони не були: Харків, Буча, Херсон, Ірпінь - всі діти наші, бо це – майбутнє України, - зазначив Андрій Райкович. - Радує, що творча дітвора щиро патріотична. Нехай маленькі кошти, але збирають, щоб допомогти Збройним Силам.З такими дітьми Україна приречена перемогти!
В рамках сьогоднішнього свята редакція тижневика «Україна - центр» поновила свою традиційну акцію «Місто в пелюшках». Дитяче містечко подарувало стільки радощів дітворі і дорослим, що на якусь мить всі забули про війну. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool