День відкритих дверей для кіровоградських учнів

Жовтень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Такий незвичний захід було організовано за ініціативи Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» у рамках проведення Дня відкритих дверей для кіровоградських учнів.

Діти, що завітали до будинку фізкультури, мали можливість побачити показові виступи учасників спортивних секцій дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо-Олімп» з боксу, боротьби дзюдо та самбо, джиуджитсу, кікбоксингу, куну, таеквон-до та спортивної гімнастики.
Школярі із захопленням спостерігали за виступами юних спортсменів, серед яких призери і переможці чемпіонатів області та України. Тренери-викладачі, зі свого боку, розповідали присутнім про особливості і переваги різних видів спорту та запрошували дітей долучитися до занять.
Після показових виступів учасники заходу взяли участь у вікторині на олімпійську тематику, яку провели представники відділення Національного олімпійського комітету в Кіровоградській області, ветерани спорту та провідні спортсмени регіону, що також були запрошені на зустріч.
Переможці отримали сувеніри з олімпійською атрибутикою.
Організатори впевненні, що проведення саме таких заходів сприятиме активному залученню підростаючого покоління до занять спортом, а, значить, і формуванню у молоді переконання у необхідності ведення здорового способу життя, а також цікавого і корисного відпочинку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool