День професійної майстерності у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області

Жовтень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Забезпечити належне виконання завдань з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях можливо лише завдяки постійному самовдосконаленню, систематичній роботі над підвищенням професійного рівня та педагогічної майстерності.

З цією метою фахівці навчально-методичного центру двічі на рік проводять День викладача і майстра виробничого навчання. На початку нового навчального року захід з удосконалення професійної майстерності педагогічних працівників Центру було проведено 30 вересня.
Відповідно до плану в рамках Дня професійної майстерності до відома присутніх було доведено вимоги керівних документів з питань атестації як важливої складової педагогічної діяльності працівників. Атестація являє собою систему заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання роботи педпрацівників, за якою визначаються відповідність педагога займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Також в рамках заходу було представлено якісну характеристику педскладу Центру, проведено порівняльний аналіз результатів атестації педагогічних працівників Центру за останні роки. В процесі роботи було досягнуто розуміння кожним працівником порядку роботи впродовж атестаційного року та міжатестаційний період.
З метою підвищення рівня поінформованості співробітників Центру з питань технічного оснащення аварійно-рятувальної служби області фахівцями аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління було організовано показ техніки та обладнання. Зокрема, викладачі НМЦ мали можливість познайомитися з автомобілем САРМ-Л «Патріот» та пересувною хіміко-радіологічною лабораторією, випробувати, як працюють прилади хімічної розвідки та дозиметричного контролю, побачити роботу аварійно-рятувальної техніки, яку залучають до виконання робіт з ліквідації ДТП.
Завершальним етапом заходу стало відвідування пожежно-технічної виставки-музею Управління ДСНС в області, де працівникам Центру запропонували поринути у світ пожежної охорони від часів її становлення і до сучасності, щоб отримані відомості вони могли використати у роботі або ж організувати подібну екскурсію для слухачів в рамках навчального процесу.


НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області

та прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool