День міста у Кропивницькому: святкування з фотозонами та без великого пирога

Вересень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Вже завтра у місті Кропивницький відбудеться святкування Дня міста, повідомляє FOTOINFORM.NET

Цього року із-за карантинних заходів День народження нашого міста відбудеться не так, як завжди. Кропивничани в цей день кожного року вже звикли до великих масових заходів біля міськради та взагалі по місту. Кожного року всіх пригощали великим безкоштовним пирогом, але у цьому році його не буде.

Натомість на Театральній площі можна буде поласувати кондитерськими виробами, кавою і прохолоджувальними напоями. Також у Ковалівському парку.відбудуться два фестивалі: «Кава просто неба» і «Смак – фест».Ресторатори будуть продавати свою продукцію лише з собою. Літні майданчики зі столиками не виставлятимуться. «Смачно на всю вулицю» буде і по вулиці Кавалерійській, де пропонуватимуть купити страви національних кухонь світу.
По місту буде організовано багато різноманітних фотозон, де кропивничани зможуть зробити фото на згадку.
Відкриття свята дня міста відбудеться о 10.00 на площі перед міською радою Кропивницького. Тут на містян та гостей обласного центру чекатиме облаштована цікава фотозона, де можна буде признатися в любові рідному місту.

Також містян будуть розважати творчі колективи у Ковалівському парку з 14.00 на сцені літнього майданчика виступлять «Зоряни». На Театральній площі о 15.00 розпочинається Музичний марафон, у парку Перемоги з 16-00 відбудеться концерт «Art Park City». А з 19-00 на площі Героїв Майдану містяни приєднаються до святкового концерту.

.Більше детальніше дивіться у відео ФОТОИНФОРМ за посиланням.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool